Maatwerk!
Borduren blijft maatwerk en daarom is het lastig om standaard prijzen op deze pagina te vermelden. Het liefst geven we een prijsopgave gebaseerd op uw wensen.  Om toch een indruk te geven wat ongeveer de kosten zijn vindt u hieronder een overzicht.

Logo's algemeen
Logo's kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Een logo moet worden omgezet naar een 'borduurpatroon', wij noemen dit "digitaliseren "  we digitaliseren zelf  en vragen daarvoor éénmalig ontwerpkosten .Ontwerpkosten liggen tussen de €25,- en €45,-.   
Dit Borduurpatroon blijft in ons bezit. 

Borstlogo's
In een gemiddeld borduurlogo zitten tussen de 5000 en 10.000 steken. De grote is meestal rond de 10 cm breedte. Prijzen gemiddeld tussen de € €10,00en € 19,50

Ruglogo's
De maximale grote voor het borduren kan tot 35 cm breedte en  18 cm hoog. Het aantal steken achterop ligt vaak boven de 20.000 of meer. Prijzen gemiddeld tussen € 10,00 en € 35,00.

Tekst
Alleen tekst borduren is meestal goedkoper dan logo's. 

Badges 

we kunnen ook badges voor u maken, met eventueel een logo van uw bedrijf. onze badges worden op speciaal badge stof geborduurd. zodat deze mooi stevig zijn.De badges kunnen we voorzien van een plaklaag. Badges borduren wij vanaf 1 stuks voor €6,50 incl. BTW. een helemaal volgeborduurde Badge vanaf €9,50 incl.BTW. (we maken geen massa productie maar maken tot 50 stuks bij overleg kan het ook tot 100 stuks,de prijs per badge wordt dan aangepast) De Badges zijn maximaal 10x10 cm, wilt u grotere dat kan in overleg. 

Prijsopgave
Stuur uw logo of naam naar info@bordurentantangara.nl en u krijgt een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welk formaat u uw logo of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat. De prijzen zijn altijd onder voorbehoud  van materiaal en  met gebruik van 1 onderlaag. Het aanleveren van de materialen  om op te laten borduren geschiedt op eigen risico, aangezien niet altijd van te voren bekend is of een materiaal geschikt is om te borduren. Kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor het mislukken van een borduursel  of beschadiging van het materiaal. De borduurkaart waarop het borduurpatroon staat blijft eigendom van Borduren Tantangara . Alle  door de klant aangeleverde detailtekeningen,foto's,digitaal of via mail ,etc.  die persoonlijk aangeleverd zijn , blijven in het bezit van BordurenTantangara en worden niet aan derde of aan de klant gegeven.